Eczeem behandelen met natuurlijke producten

Wat leef ik toch mee met de mensen die mij benaderen omdat ze een zoon of dochter hebben die onder de eczeem zit. Oma’s die mij benaderen omdat hun kleinkind er plots last van heeft. Ik heb ooit een keer een allergische reactie gehad op een antibioticakuur waarbij ik van mijn hals tot mijn kleine teen onder de rode jeukende uitslag zat. Vreselijk was dat, jeuk is erger als pijn denk ik dan. Gelukkig was deze reactie bij mij na 4 weken terug over en heb ik dit in de toekomst kunnen mijden door deze antibiotica gewoon nooit meer in te nemen. Maar als je al jaren worstelt en vele zalfjes en behandelingen hebt geprobeerd is het een ander verhaal.

Is hormonenzalf de oplossing?

baby met eczeem

De mensen die op zoek gaan naar producten als Purity Herbs hebben vaak al een hele weg afgelegd en begrijpen dat het hormonenzalfje van de huisarts niet de oplossing is. Deze zalfjes werken vaak heel snel en verminderen de ontsteking en de jeuk, maar ze bestrijden enkel de symptomen en pakken de oorzaak niet aan. Op het moment dat je stopt met smeren, zijn de klachten net zo snel weer terug.

Daarbij zijn er heel wat bijwerkingen verbonden aan het gebruik hiervan. De huid wordt dunner en kan makkelijker scheuren. En denk niet dat de huid wel weer hersteld, deze gevolgen zijn helaas onomkeerbaar.

Ontdek de kracht van de natuur

De natuur is waanzinnig! Ze laat ons elke dag weer genieten van haar schoonheid en we komen er helemaal tot rust. Wat de natuur ons als geschenk aanbiedt, wordt in een wereld waar we overspoeld worden met chemische preparaten veel te veel onderschat! Want alles draait om geld en geld verdienen. Het kamillebloempje eWondercrèmen het herderstasje achter in de wei die wondhelend en ontstekingsremmend werken, worden nauwelijks opgemerkt. De smeerwortel op het erf bij de boer- die de aanmaak van nieuwe cellen stimuleert op plekken waar het lichaam is beschadigd- wordt als onkruid verdelgd.

Purity Herbs brengt al deze geneeskrachtige kruiden eenvoudig bij u in huis!
De eerste crème die werd vervaardigd kreeg heel terecht de naam “Wondercrème” wegens de vele positieve resultaten die ermee werden bereikt. De kruiden brengen de huid tot rust en herstellen deze zonder schadelijke bijwerkingen en gevolgen op lange termijn!

Daarnaast is het aan te raden ook inwendig naar de oorzaak te gaan zoeken.

Hoe pak je de oorzaak van eczeem aan?

Op internet worden we overspoeld met info over mogelijke oorzaken van huidproblemen zoals eczeem. Erfelijkheid, voeding en stress spelen zeker een grote rol en ook wordt er steeds meer verband gelegd tussen de huid en de gezondheid van je darmen.

Ga op zoek naar natuurlijke behandelingen

Ieder zijn vak, dus ik ga me niet uitspreken over voedingsadviezen en supplementen aanraden. Ga op zoek naar een alternatieve arts bij jou in de buurt die je verder kan begeleiden op je weg naar herstel, want die is er!

Heb jij ook last van eczeem en een hele weg afgelegd op zoek naar de oplossing? Heb je cortisonezalf ook voorgoed aan de kant gezet? Ben je tevreden over de Wondercrème? Deel je mening dan met anderen en help zo elkaar!

Wil je weten welke andere producten je kunnen helpen bij eczeem? Kijk dan op onze pagina producten voor huidproblemen