Geniet van een heerlijk bad met Purity Herbs natuurlijk badzout…

 

Waarom kiezen voor natuurlijk badzout?

Terwijl u zalig wegdroomt in een heerlijk geurend van badschuim voorziene badkuip heeft u niet in de gaten dat juist dit badschuim een aanslag vormt op uw kostbare huid.
Hoezo zult u zich afvragen? Waarom zou ik kiezen voor een natuurlijke badzout en niet voor badschuim?

Wat doet zeep met je huid?

Het dunne, onzichtbare en vettige laagje talg op het oppervlak van uw huid, dat uw huid soepel en zacht houdt, lost op door het gebruik van zepen. Want zeep ontvet, en hoe vaker u dus onder de douche of in bad gaat, hoe droger uw huid wordt. Of in ergere gevallen raakt uw huid erdoor geïrriteerd. De vele chemische toevoegingen zoals parfum die fabrikanten toevoegen, versnellen bovendien het verouderingsproces.

Hoe werken de badzouten van Purity Herbs?

De badzouten van Purity Herbs werken ontspannen en therapeutisch, en hydrateren je huid.
Het spierrelaxerend badzout ontspant de spieren en stimuleert de bloedsomloop en het verzorgende badzout heeft een zuiverende functie waardoor het heilzaam is voor allerlei huidaandoeningen.

Waar komt het zout vandaan?

De badzouten worden vervaardigd met zout afkomstig van 2 bronnen:
Een geothermale bron en een zeewaterbron.  

Eigenschappen Purity Herbs natuurlijk badzout

  • rijk aan magnesium: Dit IJslandse zeewater heeft een laag natriumgehalte maar is rijk aan magnesium, ook wel het wondermineraal of de vonk van het leven genoemd. Magnesium staat in de top drie van de meest essentiële levensbehoeftes op nummer drie na zuurstof en water. 
  • Rijk aan Kalium:  Het zeewater bevat een hoog gehalte aan Kalium, een stof die bijzonder belangrijk is voor ons lichaam. Kalium helpt mee met het regelen van de vochtbalans en bloeddruk in ons lichaam.

Het Purity Herbs laboratorium gebruikt een speciale techniek om de IJslandse kruidenextracten en de zuivere etherische oliën met het zout te mengen.

Dus stap af van een bad vol schuim, en droom heerlijk en met een gerust gevoel weg met de Purity Herbs Badzouten. Uw huid zal u dankbaar zijn!

natuurlijk badzout

Hier vindt u onze badzouten