Reviews over Purity Herbs

 

Wij zijn ook benieuwd naar uw ervaring!

Laat ons weten wat Purity Herbs voor u betekent en welk product uw voorkeur geniet. U helpt er misschien anderen mee, die net als u op zoek zijn naar een geschikte huidverzorging.

Hieronder een overzicht van reviews die klanten recent op google hebben achtergelaten.
U kunt ook  andere, specifiekere reviews terugvinden bij de producten in de webwinkel.

5.0
Gebaseerd op 25 Reviews
google
Gerald
14 juni 2022

De hele lijn producten van Purity bestaat uit heerlijke producten (voor elke huid is er een oplossing). De huid van mijn vrouw is de laatste paar jaar echt verbeterd. Zelfs haar zelfvertrouwen is erdoor toegenomen! Zij kan de meeste producten met een warme glimlach aanbevelen. Geniet van de kwaliteit!

google
Anouska Fondse
10 maart 2022

Fijne en vertrouwde plek om te komen. Ik laat me niet snel behandelen door iemand maar hier voel ik me aller tijden op me gemak. Zeker een aanrader

google
Annelies Lanckaert
29 januari 2022
google
Sandy Zanders
27 december 2021

Ik werk al bijna 25 jaar als kapster en heb me de laatste jaren gespecialiseerd tot biokapper. Ben dan jaren op zoek gegaan naar 100%natuurlijke haarproducten , die ik na lang zoeken gelukkig ben tegen gekomen. Tijdens een opleiding IVM psoriasis kwam ik Leen en Daniël tegen wat uitleg kwamen geven over de geweldige producten van Purity Herbs. Ik was direct mee met hun verhaal en deed snel een eerste bestelling. Na het gebruik ervan was ik ook op slag weg van deze super producten en de volgende bestellingen volgenden snel. Nu kan ik klanten helpen met hoofdhuid problemen en ook met huidproblemen. Dat stukje mistte ik nog en is er nu ook bij wat ik kan aanbieden. Ik ben dankbaar dat Leen en Daniël op mijn pad zijn gekomen en me de producten hebben laten leren kennen. Twijfel niet, ga ervoor. Groetjes Sandy Zanders, Hair 'n Care.

google
Cristel Verhaegen
2 december 2021

Ik heb al een hele tijd huidproblemen door een medisch probleem. Door al die onstmettingsgels en het vele handen wassen wat de huidbarrière van mijn rechterhand compleet weg. Ik kreeg de raad om wondercrème te testen. Ik kan niet meer zonder: mijn handen zien nog altijd af als ik ze vaak moet ontsmetten maar de wondercrème vermijdt dat ze opnieuw open liggen en verzacht enorm: het vermijdt kloven en neemt de roodheid en de jeuk weg. En als ik een tijdje niet moet ontsmetten genezen mijn handen ook opnieuw. Ik kan niet meer zonder : ik heb een mini in mijn handtas zitten, eentje op het werk staan en een grote pot thuis. Wat ik ook fantastisch vind is dat de grote pot niet open is: de gepaste hoeveelheid komt heel hygiënisch tevoorschijn door op het dekseltje te duwen.

google
Rebecca Kuiers
21 september 2021

Super fijne crème met alleen maar natuurlijke ingrediënten. Waar vind je dat nog? Bij purity herbs dus wel! 🙂

google
Chloë Michiels
9 september 2021

Hele vriendelijke mensen! Ik stuurde een tijdje geleden een mailtje om te informeren naar 1 van hun producten. Ik kreeg enorm snel antwoord en ze beloofden me enkele staaltjes op te sturen. Dit hebben ze ook gedaan en sindsdien heb ik een fantastisch product leren kennen. De haaiencreme is een topper voor eczeem en psoriasis! Ben hun enorm dankbaar voor de vriendelijke hulp.

google
DHTZ Mobiel
4 augustus 2021

De dokter vertelde me dat ze niets meer voor me kon betekenen en wilde mij door verwijzen naar de dermatoloog. Toen kwam ik bij toeval in gesprek met de eigenaar van Purity Herbs die adviseerde mij: binnen een week waren de klachten sterk verminderd, binnen twee weken zijn de klachten weg. ABSOLUUT TOP PRODUCT. Voelt en ruikt aangenaam en heeft een sterk effectieve medicinale werking!

Ik heb de Viking balm en wonder cream thuis en wauw! wat zijn ze fijn. Ben de laatste jaren heel bewust bezig met wat ik op mijn lichaam smeer en dit is allemaal 100% natuurlijk met de beste ingrediënten. Daarnaast ook een hele goede service.

Fantastische producten, ik heb een hele gevoelige huid en kan eigenlijk niks smeren zonder dat ik er vocht bultjes of uitslag van krijg. In IJsland heb ik per toeval 1 product leren kennen (de lippen balsem) en was meteen verkocht. Bij Leen (eigenaresse) terecht gekomen en veel gratis samples mogen uitproberen. Tot mijn geluk kreeg ik geen huidreactie 🙂 Heb een hele tijd de herbal wonder gebruikt heel fijn en voelt verzorgd en zacht aan. Gebruik nu de berry boost en gaat ook goed. Het kruiden masker is het fijnste masker wat ik ooit heb gebruikt. Kortom super producten, 100% natuurlijk en een fantastische service!

Als osteopaat/acupuncturist werk ik zelf graag met kwalitatieve producten van natuurlijke oorsprong. De geneeskrachtige IJslandse kruiden in de producten verzorgen en voeden de huid op een natuurlijke manier. Ik ben zelf overtuigd van de kwaliteit van de producten en schrijf bij huidproblemen Wonder Cream en Viking Balm voor aan mijn patiënten.

Zeer vriendelijk en vlug geholpen zeker een aanrader

Ik kocht een potje Viking Balm (fantastische balm, ik kan niet meer zonder).Wat een vriendelijke mensen, echt geïnteresseerd in jou en je verhaal, daar kunnen menig verkopers nog wat van leren. Een dikke 10 voor deze mensen en hun produkten.

Purity Herbs, voor mij geen andere créme's meer! Ik heb een gevoelige huid en heb zoveel baat bij de Herbal Wonder en Rose Wonder creme's. Mijn huid voelt zacht aan en ziet er veel rustiger uit. Ook is de Facial Tonic aan aanrader om die vooraf te gebruiken. Mijn dochter heeft hier vooral baat bij omdat zij last heeft van jeugdpuistjes en zij gebruikt daarna de Skin Roller en je ziet al na een paar keer duidelijk het verschil op haar huid. Haar huid is veel minder rood en ziet er rustiger uit. En dan nog de Facial Serum, een echte aanrader. Een heerlijke olie voor een goede gezichtsverzorging vooral na een dagje zon. Ik zou zeggen, "Purity Herbs"....Ga ervoor!!

We beleefden er prachtige dagen , de fiets mogelijkheden zijn oneindig, in alle windrichtingen ; - Naar Hulst, via prachtige kreken, met een rust die men nergens nog vindt , met ganzen, diverse watervogels , en de berm bloemetjes niet te vergeten . De fietsen ( e-Bikes ) konden op een veilige manier geborgen worden ,mét oplaad mogelijkheid . - Naar-, en langs de Westerschelde ; Uniek zee gevoel , waar we de heel grote container schepen konden spotten van héél dichtbij . - Plaatselijk in de omgeving watertoren , doorheen de prachtige bospaadjes , langsheen het golfterrein . - In de omliggende dorpen via dijken met vergezicht op de boomgaarden .Het interieur van de B&B is ook rustgevend : De keuken gaf ons de mogelijkheid zelf te koken wat we wensten. De bekende winkelketens bevinden zich op loopafstand . De kamer, badkamer ( met ligbad , relaxèrent dank zij de het door hen aangeboden IJslands badzout .Ook de wandeling in het nabije bos ( 200m) , met uitzichten op de kreek waren uniek voor mijn man , die foto liefhebber is . We komen er terug, hopelijk is er nog plaats vrij .

Purity Herbs heeft echt fantastische natuurlijke producten . Een favoriet van mij is de The Rose Wonder crème, Je hebt maar een heel klein beetje nodig, smeert ontzettend goed uit. Ook de Viking Balm is een must-have in elk huis (zeker met kinderen)! Schaafwondjes of huid-irritaties verdwijnen bijna direct.. Ik heb een gevoelige huis, maar nooit problemen gehad met Purity Herbs, ik kan het iedereen aanraden.

google
T. W.
29 december 2020

Leen, de eigenaresse, is een geweldige begeleiding in de wondere wereld van Purity Herbs: de klantenservice is een solide 5-sterren. De producten zijn het beste wat mijn huid in mijn 39-jarig bestaan heeft mogen ervaren. De Rose Wonder werkt letterlijk wonderen, en de Ice Lippenbalsem is een betrouwbare metgezel voor deze koude dagen. Oprecht de beste ervaring in gezicht- en lichaamsverzorging die ik ooit ervaren heb.

google
shir o
10 december 2020

Als eigenaaresse van een pedicure salon weet ik als geen ander hoe belangrijk een goed verzorgende product is. De producten van Purity Herbs zijn eerlijk en puur. Cliënten met allerlei huidproblemen kunnen hier prima mee behandeld worden en zelfs de huidproblemen onder controle krijgen. De service en kennis over de producten zijn uitmuntend. Ik kan iedereen aanraden deze mooie producten te consumeren.met vriendelijke groet,Bottles & Feet Grooming for men Shirley Otte

google
gitta weytjens
20 november 2020

Zeer fijne, pure, natuurlijke producten. Goede prijs/kwaliteit verhouding en de producten zijn zuinig in gebruik, oa door de handige dispenser. Uitstekende service. Ook fijn dat er minipotjes beschikbaar zijn, zo kan je ontdekken wat bij jouw huid/klacht past. Mijn favoriet is het gezichtsserum!

google
Bio Drôme Goes
18 november 2020

Sinds 3 jaar bij ons verkrijgbaar in de winkel, en ondertussen een mooi vaste klantenkring opgebouwd voor Purity Herbs. Een heerlijke, eerlijke, en heilzame productlijn. We zijn trots om dit product bij ons in de winkel te mogen verkopen. Snelle verzending en goede service zorgen voor de perfecte samenwerking.

google
J
12 november 2020

Al vele jaren gebruik ik Purity herbs. Het product is fijn en hygiënisch in gebruik. De geuren zijn heerlijk en het is een heel goed natuurlijk en eerlijk product. Dat merk je gelijk aan je huid. Je krijgt er een mooie stralende huid van. Ik wil niks anders meer. De service is perfect! Ik laat mijn pakketje altijd versturen, nog nooit problemen gehad. Ik ben een zeer tevreden klant! Groetjes Jennifer

google
Essy V
11 november 2020

Prettige samenwerking met Leen van Purity Herbs. Altijd een snelle levering goeie service. Denkt altijd mee om de producten zo goed mogelijk te verkopen in mijn salon. De producten zelf zijn ook echt geweldig. Ik gebruik voor mijn Pedicure Salon daarom de producten voor de voeten. Mijn klanten zijn fan 🤩 Dankjewel Leen.

Sinds enige tijd werk ik met de producten van Purity Herbs in mijn schoonheidssalon Lapauw en niet alleen ik maar ook mijn klanten zijn er erg blij mee. 100% natuurlijke producten met fijne geuren en het doet wat het beloofd. De Vikingbalm, het serum en de rosewonder zijn tot nu toe mijn favorieten. Probeer het en je bent verkocht.

google
Tineke van Zeeland
9 november 2020

Ik ben medisch pedicure en ik heb hele goede ervaringen met Purity Herbs. De producten werken heel goed bij verschillende klachten zoals eczeem, droge huid en pijnlijke gewrichten ,de viking balm adviseer ik bij schimmelnagels! Ook de samenwerking met Leen en Daniel gaat heel goed, altijd goed advies en snelle levering van de producten!

Zeer goed toffe mensen, super produits