Reviews over Purity Herbs

 

Wij zijn ook benieuwd naar uw ervaring!

 Laat ons weten wat Purity Herbs voor u betekent en welk product uw voorkeur geniet. U helpt er misschien anderen mee, die net als u op zoek zijn naar een geschikte huidverzorging.
Laat review achter

Hieronder een overzicht van reviews die klanten recent op google hebben achtergelaten.
U kunt ook  andere, specifiekere reviews terugvinden bij de producten in de webwinkel.

Purity Herbs Benelux
5.0
Gebaseerd op 9 recensies
powered by Google
T. W.
T. W.
14:45 29 Dec 20
Leen, de eigenaresse, is een geweldige begeleiding in de wondere wereld van Purity Herbs: de klantenservice is een solide 5-sterren. De producten zijn het beste wat mijn huid in mijn 39-jarig bestaan heeft mogen ervaren. De Rose Wonder werkt letterlijk wonderen, en de Ice Lippenbalsem is een betrouwbare metgezel voor deze koude dagen. Oprecht de beste ervaring in gezicht- en lichaamsverzorging die ik ooit ervaren heb.
shir o
shir o
18:36 10 Dec 20
Als eigenaaresse van een pedicure salon weet ik als geen ander hoe belangrijk een goed verzorgende product is.De producten van Purity Herbs zijn eerlijk en puur. Cliënten met allerlei huidproblemen kunnen hier prima mee behandeld worden en zelfs de huidproblemen onder controle krijgen.De service en kennis over de producten zijn uitmuntend.Ik kan iedereen aanraden deze mooie producten te consumeren.met vriendelijke groet,Bottles & Feet Grooming for menShirley Otte
gitta weytjens
gitta weytjens
18:20 20 Nov 20
Zeer fijne, pure, natuurlijke producten. Goede prijs/kwaliteit verhouding en de producten zijn zuinig in gebruik, oa door de handige dispenser. Uitstekende service. Ook fijn dat er minipotjes beschikbaar zijn, zo kan je ontdekken wat bij jouw huid/klacht past. Mijn favoriet is het gezichtsserum!
J
J
17:28 12 Nov 20
Al vele jaren gebruik ik Purity herbs. Het product is fijn en hygiënisch in gebruik. De geuren zijn heerlijk en het is een heel goed natuurlijk en eerlijk product. Dat merk je gelijk aan je huid. Je krijgt er een mooie stralende huid van. Ik wil niks anders meer. De service is perfect! Ik laat mijn pakketje altijd versturen, nog nooit problemen gehad. Ik ben een zeer tevreden klant! Groetjes Jennifer
lida van der willik-pauw
lida van der willik-pauw
21:12 09 Nov 20
Sinds enige tijd werk ik met de producten van Purity Herbs in mijn schoonheidssalon Lapauw en niet alleen ik maar ook mijn klanten zijn er erg blij mee.100% natuurlijke producten met fijne geuren en het doet wat het beloofd.De Vikingbalm, het serum en de rosewonder zijn tot nu toe mijn favorieten. Probeer het en je bent verkocht.
Bekijk alle beoordelingen