Betalen van uw bestelling

U kunt uw bestelling bij Purity Herbs betalen door gebruik te maken van één van de volgende betaalmethodes.

iDeal

U kunt gebruik maken van iDeal als u online bankiert bij de volgende banken: ABN AMRO, ASN Bank, Deutsche Bank, Friesland Bank, ING, Rabobank, RBS, SNS Bank, Triodos Bank en Van Lanschot Bankiers.
iDEAL zorgt voor een direct en veilige verbinding met het online bankieren systeem van deze banken en maakt daarmee vrij eenvoudig online betaling mogelijk. Wat pinnen is voor fysieke winkels is iDEAL voor webwinkels.
Wij rekenen voor deze betaalmethode geen kosten.

Bancontact

Voor onze Belgische klanten hebben we Bancontact in het betaalproces van onze webshop opgenomen. Bancontact lijkt op de iDEAL-betaalmethode zoals we die in Nederland gewend zijn. Het is een veilige en betrouwbare manier van betalen en deze optie is geheel gratis.

Pay pall

PayPal is een wereldwijd betaalsysteem.
Je moet je aanmelden met een e-mailadres om pay pall te gebruiken. Je betaalt met je bankrekening, creditcard of een PayPal-rekening waar je tegoed op plaatst. PayPal is voor de koper gratis bij betalingen in euro’s. iDEAL en de aangesloten banken hebben nog wel eens met storingen te kampen. PayPal is dan een goede optie. In het geval van een iDEAL-storing kan je  probleemloos afrekenen met Paypal.

Overschrijven

U kunt er voor kiezen om uw betaling zelf over te schrijven. Na afronden van uw bestelling ontvangt u een bericht met de betaalinformatie. Wij verzoeken u het bedrag  binnen 3  dagen na het plaatsen van de  bestelling aan ons over te maken. Na het verstrijken van deze termijn kunnen wij de bestelde producten niet langer reserveren en vervalt uw bestelling.

Let op! Wij zullen was overgaan tot verzenden nadat het door u verschuldigde bedrag ontvangen is op onze rekening.
Als u de bestelling snel nodig heeft, kunt u beter voor een andere betaalmethode kiezen.