Waarom je gezicht exfoliëren of kiezen voor een natuurlijke peeling?

Dame verzorgt haar gezicht met verzorgingsproduct

Om je huid er gezond en stralend te laten uitzien!
Je ziet het niet met het blote oog, maar aan de oppervlakte van je huid bevinden zich dode huidcellen. Elke dag worden er in de diepere huidlagen nieuwe huidcellen aangemaakt, die langzaam hun weg naar het huidoppervlak vinden. Eens ze daar aangekomen zijn, sterven ze af en laten langzaam aan los van de huid, echter vanaf de leeftijd van 30 jaar gaat dit proces langzamer.
Vaak blijven deze dode huidcellen ook vastkleven, en verstoppen de poriën met puistjes tot gevolg.
Door deze dode huidcellen te verwijderen met een natuurlijke peeling zoals de exfoliërende gel van Purity Herbs krijgt je huid een frisse, mooie en gezonde look en kunnen de verzorgingsproducten die je er vervolgens op aanbrengt ook dieper in de huid doordringen.

De huid gaat aan het werk om deze verwijderde laag opnieuw te vervangen en zo stimuleer je de aanmaak van nieuwe huidcellen!

Er zijn heel wat scrubgels op de markt, deze bevatten harde deeltjes en door het bewegen op je huid laten de dode huidcellen los. Maar deze zijn vaak agressief en irriteren de huid.
Exfoliëren is een veel mildere manier en bezorgt je een mooie, stralende en egale huid.

Gebruik in elk geval nooit een lichaamsscrub voor je aangezicht!

exfoliercen met natuurlijke producten Purity Herbs

 

De Exfoliërende Gezichtsgel van Purity Herbs bevat Jojobakorrels die mild reinigen en de huid niet krassen.


Hoe doe je dit?

 

Maak je gezicht eerst nat en breng met je hand wat gel aan op je gezicht. Je hoeft vervolgens niet hard te wrijven, de exfoliant doet het werk zelf. Help gewoon mee door in cirkelvormige beweging de gel over je huid te masseren. Spoel de gel vervolgens af met lauw/warm water. Breng nu een serum of dagcrème aan.

Indien je last hebt van rosacea, kan je deze plekken best mijden.

Je gezicht mag je 1-2x per week exfoliëren!

 

 

Wil je liever informatie over het scrubben van je lichaam? Bezoek dan de pagina natuurlijke scrub