Natuurlijke ingrediënten

Tegenwoordig hoor je steeds meer over de schadelijke invloeden van synthetische ingrediënten in verzorgingsproducten en mensen hun zoektocht naar veilige, biologische cosmetica met uitsluitend natuurlijke ingrediënten.

Grote merken komen op de markt met hun eigen “natuurlijke” lijn, maar laat je niet misleiden. Aangezien de naam ‘natuurlijk’ niet wettelijk beschermd is, mogen zogenaamde natuurlijke huidverzorgingsproducten met 10% natuurlijke en 90% synthetische ingrediënten dus perfect ook het label “natuurlijk” dragen.

Zo merk ik maar al te vaak -tot mijn grote ergernis- dat producten die u bij een natuurwinkel in de rekken ziet staan, toch heel wat synthetische ingrediënten bevatten. We raden u aan zelf de ingrediëntenlijst onder de loep te nemen en de expert te worden, zodat u voortaan zelf kunt bepalen welke producten veilig en heilzaam zijn voor uw kostbare huid.

De producent is verplicht op elke verpakking de INCI namen te vermelden.
INCI staat voor Internationale Naamgeving Cosmetische Ingrediënten.

Aangezien velen misschien niet zo bekend zijn met deze INCI namen, geven we graag een duidelijk overzicht van de 100% natuurlijke basisingrediënten in de Purity Herbs producten. In onze webwinkel staan daarom alle ingrediënten ook in het Nederlands vermeld.

Purity Herbs producten bevatten waardevolle ingrediënten die zacht en voedend zijn voor de huid, zoals:

– verzorgende plantaardige oliën
– extracten van wilde IJslandse kruiden
– natuurlijke etherische oliën
squalaan

Bezoek ook deze pagina’s:

Overzicht natuurlijke verzorgingsproducten
Wat heb ik nodig?
Bezoek meteen onze webshop of vraag een gratis sample aan via het contactformulier.