Natuurlijke Verzorgingsproducten Dierproefvrij

Purity Herbs producten en de erin verwerkte ingrediënten worden in geen enkele vorm op dieren getest!
Steeds meer mensen vinden het onaanvaardbaar dat verzorgingsproducten getest worden op dieren en gaan voor dierproefvrij.

dierproefvrij

De fabrikant is zich hiervan bewust en dus gebeurt het dat webshops, verkopers en cosmeticamerken de consument misleiden met verkooppraatjes en dierproefvrije verklaringen. Want een eindproduct kan wel dierproefvrij zijn, maar kan ingrediënten bevatten die afzonderlijk ontwikkeld en dus getest zijn op dieren. Of een bedrijf laat weten “ wij testen onze producten en ingrediënten niet op dieren”. Ze komen weg met dit verhaal omdat ze het ook echt zelf niet doen, maar een ander inhuren om dit voor hen te doen.

Respect voor de natuur

IJsland staat voor natuur en respect voor de natuur. Dit blijkt uit de manier waarop de IJslandse kruiden worden geoogst en de producten met de hand worden bereid. Bij Purity Herbs dragen we zorg voor de aarde waarop we leven!


Zijn de producten geschikt voor veganisten?

  • Onderstaande producten zijn veganistisch:

Gezichtsverzorging:

Reinigingsmelk
Reinigingstonic
Exfoliërende Gezichtsgel
Gezichtsserum
Ooggel
Gezichtslotion voor mannen

Lichaamsverzorging:

Voetsplash
Bodylotion
Hekla Bodyscrub
Nagelolie
Joint Relief
Calendula Olie
Aromatische Massageolie
Skin Roller
Alle badproducten
Alle Producten voor geliefden

  • De crèmes van Purity Herbs bevatten bijenwas.
  • Ook zijn er 2 producten met Haaienleverolie: de Ocean Wonder en de Haaiencrème.

We hebben getwijfeld of we deze producten op de markt zouden brengen maar IJslanders leven voor het grootste deel van de visvangst. Vis en visproducten zijn gewoonweg niet weg te denken uit de IJslandse samenleving. Haaienleverolie bevat een bijzonder hoge concentratie squalaan evenals Vitamine A,D en E. Daardoor is dit ingrediënt bijzonder krachtig bij het behandelen van huidproblemen. Het assortiment zou niet volledig zijn als we deze 2 producten zouden weglaten en de dankbare gebruikers ervan zullen dat zeker beamen.