Welkom op onze website!

In een drukke tijd als deze, zit niet iedereen te wachten op lange teksten..

Dus even heel kort en bondig: We kennen en gebruiken de producten van Purity Herbs al ruim 20 jaar.
Het is zo zuiver dat je het kunt eten en de kruiden doen echt wonderen!

Dus neem een kijkje op de website of vraag even een gratis sample aan zodat u begrijpt waarom wij zo enthousiast zijn!
Voor wie interesse heeft in de lange versie van ons verhaal: Even doorscrollen naar beneden…

IJsland
Elena en Daniël in IJsland

We kennen Purity Herbs al ruim 20 jaar toen de IJslandse Asta Syrusdottir tijdens een tijdelijk verblijf in België bevriend raakte met mijn ouders. Al gauw hadden we door dat deze producten omwille van hun samenstelling en de aanwezigheid van de IJslandse kruiden uniek zijn op de wereldmarkt.
Maar toen Asta terug voorgoed naar IJsland verhuisde, moesten we elk jaar geduldig wachten tot ze op vakantie kwam naar België en producten voor ons mee bracht!

We kregen een enorm verlangen deze producten niet alleen zelf volop tot onze beschikking te hebben, maar ook de wens anderen er gelukkig mee te maken.
In mei 2013 werden we uiteindelijk officieel importeur voor de Benelux!

Enkele van onze persoonlijke ervaringen:

– Toen ik mijn man, Daniel leerde kennen had hij heel veel last van een beschadigde huid na het scheren. Zijn huid bloedde zelfs vaak! Hij hield niet zo van crèmes, en wat hij tot op die tijd gebruikte hielp niet echt. Uiteindelijk kon ik hem overhalen mijn dagcrème te proberen. Wat was hij me dankbaar. Zijn huid herstelde volledig en werd sterk en gezond met nooit meer enige irritatie. Ook het verzorgen van zijn lichaam met Purity Herbs lichaamsolie heeft hem echt gelukkig gemaakt. Jaren geleden had hij vaak jeuk over zijn gehele lichaam, zelf het nemen van een douche kon tot jeuk leiden aangezien kraanwater kalk en chloor bevat dat de huid uitdroogt en irriteert. Door het wekelijks insmeren met de Purity Herbs lichaamsoliën is ook dit verleden tijd.

-Onze dochter Elise, had regelmatig na het zwemmen een enorm jeukende, rode uitslag onder haar armen en na het gebruik van enkele dagen Wondercrème van Purity Herbs was dit totaal verdwenen.
We zijn nu een hele tijd verder en elke dag blij met de keuze die we maakten om deze producten te importeren. De vele positieve en dankbare reacties van Purity Herbs gebruikers maken ons elke dag gelukkig en we hopen dit werk nog lang te kunnen voortzetten zodat nog veel meer mensen baat hebben bij de kracht van de IJslandse natuur.

Daniël en Elena Beerman

purity herbs
Daniël en Elena (Links) op bezoek bij Jon en Asta in IJsland

Purity Herbs Iceland bestaat al veel langer, het werd opgericht in 1994 te Akureyri (IJsland).

Als hobby bedoeld, gedreven door hun passie voor de natuur, begonnen Asta Syrusdottir en André Raes met het maken van een kruidencrème tegen eczeem en psoriasis.
Door de bijzonder positieve resultaten bij een jongen in de crèche waar Asta toen werkte, kregen ze de medewerking van de jongen zijn grootvader Böovar Jónsson, een apotheker uit Akureyri. Hij bood zijn faciliteiten aan en gaf zijn volledige steun in het oprichten van hun bedrijfje. Wegens de verbazingwekkende resultaten werd dit eerste product de “Wondercrème” genoemd en het is nog steeds één van de meest verkochte producten uit het assortiment.

Ásta Sýrúsdóttir en Jón Bernhard Þórsteinsson leiden momenteel de IJslandse onderneming.

Klik hier voor een overzicht van alle producten.
Zoekt u een specifiek product voor een specifieke wens ? Klik dan hier