De crèmes zitten in een heel unieke verpakking!

De meeste van de crèmes uit het assortiment van Purity Herbs zitten in een wel heel unieke verpakking! Zelfs als je het deksel eraf hebt gedraaid, is het potje volledig dicht. Je kan dus onmogelijk met je handen bij de crème. Waarom is dit belangrijk? 

Dankzij het airless pompsysteem geen schadelijke conserveringsmiddelen nodig

Het is heel eenvoudig: als een verzorgingsproduct geen conserveermiddelen bevat, staat er binnen korte tijd schimmel op!
Om de houdbaarheid te vergroten worden bij de meeste merken een overvloed aan conserveringsmiddelen toegevoegd. Parabenen zijn hiervan het meest bekend, maar deze leiden meer en meer tot allergische reacties.

Wel natuurlijke conserveringsmiddelen

Purity Herbs ging 20 jaar geleden op zoek om ook dit probleem op te lossen. Ze hadden de intense wens het volledige product 100% natuurlijk maken.  Maar zo eenvoudig was dat niet. Na een jaar van studie was er eindelijk resultaat: Een bewaarsysteem dat bestaat uit glucose, citroenzuur en melkenzymen die een natuurlijke buffer vormen tegen bacteriën en schimmels.
Purity Herbs producten bevatten dus totaal GEEN synthetische conserveringsmiddelen!
Het is dankzij deze unieke verpakking en de juiste natuurlijke ingrediënten dat de crèmes toch 2 jaar houdbaar zijn en eens de producten (crèmes) geopend zijn ongeveer 1 jaar.

Hoe werkt deze verpakking?

Een pompje dat zich bovenaan op het potje bevindt, zuigt de dubbele bodem omhoog en er blijft totaal geen crème achter in het potje. En het is niet alleen zuinig in gebruik en hygiënisch, maar erg handig want op deze manier komt er ook geen crème onder je nagels!

Hoe krijg je de crème uit het potje? 

Duw op het pompje en de crème komt bovenaan uit het kleine gaatje tevoorschijn!

LET OP! Het kleine luchtgaatje onderaan niet afdekken.
Ga nooit zelf met een scherp voorwerp in het gaatje prikken want dan vervalt het recht op retourneren.
De potjes worden handmatig getest en zijn zelden stuk dus mocht je toch problemen ondervinden neem dan contact met ons op.

Bekijk de video over de verpakking

Meer informatie over de nadelen van conserveringsmiddelen kunt u lezen op de pagina natuurlijke cosmetica zonder conserveringsmiddelen