Je huid verzorgen in de winter

In de winter heeft je huid wel degelijk een extra verzorging nodig!
Door koude temperaturen en wind wordt de huid minder soepel en vaak ook droger en ruwer. Binnen is het door de centrale verwarming dan vaak weer warm en droog en ook dit is niet gunstig voor onze huid. Mensen die lijden aan couperose en eczeem hebben ook in de winter vaak meer last van deze aandoeningen! In dit blog tips voor hoe je huid het best kunt verzorgen in de winter!

 

je huid verzorgen in de winter

Tips om een droge huid in de winter te voorkomen

  • Douche kort en niet te heet en gebruik een douchegel zonder sls en parfum.
  • Verzorg en bescherm je huid met een natuurlijke goed voedende crème met plantaardige oliën die je huid probleemloos opneemt.
  • Plaats een luchtbevochtiger in huis.
  • Draag handschoenen als je in de winter naar buiten gaat.

Welke producten van Purity Herbs kan je het best gebruiken om je huid te verzorgen in de winter?

Lippenbalsem Ice

Deze 100% natuurlijke lippenbalsem beschermt je lippen tegen de weersomstandigheden zoals koude lucht of wind. Werkt verzorgend en herstellend bij bijvoorbeeld gebarsten/gesprongen lippen. De lipbalsem is 100% natuurlijk zonder vaseline, kleur- of geurstoffen en heeft een milde muntsmaak.

Handcrème

Een vochtinbrengende natuurlijke handcrème  die je handen superzacht maakt en niet vettig aanvoelt. Deze crème bevat een samenstelling IJslandse kruiden die bijdragen tot wondherstel en verzorging.
Lees meer

Viking Balm

In IJsland smeren de mannen die vaak buiten zijn hun huid in met een glimmend laagje Viking Balsem. Dit is een product dat geen water bevat, het is een zalf van bijenwas en amandelolie. Maar deze zalf voelt best vettig aan en zo koud wordt het hier ook weer niet. Wel een perfecte bescherming voor je lippen!

Rosewonder

Deze luxe regeneratie dagcrème bevat sterk voedende plantaardige oliën zoals Jojoba-olie, amandelolie en goudsbloemolie, Ook glycerine dat vocht vasthoudt, en bied een zeer goede bescherming.

Gezichtsserum

Een overheerlijke geconcentreerde olie die zeer goed in de huid wordt opgenomen, niet vettig aanvoelt en een zeer goed bescherming biedt tegen de gevolgen van de elementen zoals kou en wind.