Reviews over Purity Herbs

 

Wij zijn ook benieuwd naar uw ervaring!

Stuur ons een verhaal met dit  contactformulier  en laat ons weten wat Purity Herbs voor u betekent en welk product uw voorkeur geniet. U helpt er misschien anderen mee, die net als u op zoek zijn naar een geschikte huidverzorging.

Hieronder een overzicht van reviews die klanten recent op de website hebben geplaatst.
U kunt deze ook terugvinden bij de producten in onze webwinkel.

Viking Balsem

Ik maakte kennis met Purity Herbs tijdens een demonstratie in een Bioshop. Had net last van een vreselijke uitslag, het bleek een zonneallergie te zijn. Rode vlekken en het jeukte enorm, ik durfde er eigenlijk niets meer op te smeren. Maar heb er dan toch de staaltjes van de Wondercrème opgedaan wat de huid enorm verzachtte maar omdat mijn huid compleet was uitgedroogd doe ik er nu nog wat Viking Balsem op. Ik ben heel erg tevreden over de producten en als die Viking Balsem op is ga ik er zeker nieuwe aanschaffen want het is een heel zacht product, ruikt lekker en doet veel deugd aan de huid. Ik ben gewoonlijk zeer argwanend tegenover verkopers, ook in biowinkels maar ik ben blij dat je me hebt aangesproken. Van harte dank voor je hulp.

 

De Viking Balm heb ik gekozen op advies van de eigenaresse van Purity herbs. Ik had, voor ik ging bestellen, testers ontvangen wat getuigd van een goede service! Viking Balm is een fantastische balm om een droge huid te behandelen. Na een paar dagen merk ik al vooruitgang.
Purity Herbs Iceland….Hartelijk dank voor het advies, de service en de snelle levering. Top! Zo zou elke internetwinkel moeten functioneren. Jullie verdienen een dikke 10!

24 Uren Aangezichtscrème

Het proef monstertje van de 24 uurs crème ontvangen en meteen gebruikt. Wat een weldaad voor mijn gezicht!
Echt een fijne creme met een heerlijke geur, hier kan ik blij van worden.

Babycrème

Wij mochten de baby cream uitproberen en ik ben razend enthousiast over het product.
Hun huidjes zijn super zacht en het ruikt heerlijk fris.
Ik ben geen liefhebber van producten met parabenen, chemische conserveermiddelen of synthetische rommel…

Handcrème

Na een keer smeren voel je het verschil, heerlijk en dat zonder de chemische rommel!!!

Kamille crème

Wat een heerlijke crème, ik heb een uurtje terug kamille crème op mijn gezicht gedaan en nu al trekt de roodheid weg!!
en zo heerlijk zacht en ruikt zo fris niet naar luchtjes en geen parfum lucht.
Ook de handcrème is lekker zacht nu als dit zo blijft ben ik verkocht eindelijk iets waar ik ook tegen kan.

Haaiencrème

Heel blij ben ik met haaiencrème, een echte probleem huid heb ik niet maar met dit product wordt ze alleen nog mooier, super tevreden!

Skin Roller

Werkt heel fijn, puistjes zijn sneller weg en geen littekens meer!

Herbal Wonder

Hele fijne eerlijke, goed smeerbare en snel intrekkende crème. Zeker aan te raden voor de gevoelige huid die neigt naar roodheid/rosacea. Je doet langer met een potje dan je denkt en door het fijne pompsysteem haal je er letterlijk alles uit! En wat ook heel fijn is, dat deze crème vrij is van etherische oliën.

Ik vind het een hele fijn crème, heel veel crèmes geprobeerd met mijn gevoelige huid, maar dit is tot nu toe de fijnste crème die ik heb gebruikt. Veel crèmes doen niet voldoende voor mijn huid en deze wel.

Rozenwonder

Heel tevreden met Rose Wonder, ook pompsysteem om te gebruiken is fantastisch!

Quick Relief

ik heb het product nu een paar maal gebruikt,mijn hoofdpijn zakt weg.
ik wou mijn ervaring delen met mijn dochter, toen ze last had van hoofdpijn,maar ze wist al waar het potje stond. had het al eerder gebruikt, en vond ook dat het de hoofdpijn verzacht.

Wondercrème

I love your products, I love the wonder cream, every drop of it. I saw that it even improved my spots that I was getting during my menstruation time. You have a wonder in your hands!

Voetcrème

Een rondreis door Midden-Amerika leverde mij als extra souvenir een hardnekkige voetschimmel op. Na die behandeld te hebben met natuurlijke olie bleef ik last houden van een gevoelige plek op mijn wreef. Ik wilde niet alsnog overgaan tot het gebruik van chemische middelen, dus uiteindelijk de voetcrème geprobeerd. Na 5 dagen smeren is de gevoelige plek weg. Boven verwachting!

Algemeen

Ik wil even laten weten hoe tevreden ik ben over de heerlijke producten! Het is een genot om de crèmes (en bodymilk) te gebruiken en mijn huid ziet er zoveel beter uit! En dan het feit dat het puur natuur is….iets beters kan ik mij niet wensen! Ik blijf trouwe klant bij jullie!