Natuurlijke huidverzorging voor mannen

De laatste jaren besteden mannen steeds meer zorg aan hun uiterlijk en worden zich ook meer en meer bewust van wat er allemaal aan producten op de markt is. En bij die huidige bewustwording dat veel producten boordevol synthetische ingrediënten zitten, groeit ook hun verlangen terug te gaan naar de natuur.
Om aan deze wens te voldoen heeft Purity Herbs ook natuurlijke huidverzorging voor mannen ontwikkelt.

Is er verschil tussen een mannenhuid en die van een vrouw?

Na het scheren heeft een mannenhuid behoefte aan een product dat het branderige gevoel dat je vaak krijgt van chemische ingrediënten in allerlei scheerproducten voorkomt. Bij mannenproducten is het ook belangrijk dat ze de door het scheren ontstane wondjes meteen herstellen. En omdat een moderne man liever geen potje met roze dekseltje wil, is er sinds 2014 deze stoere zwarte look!

natuurlijke huidverzorging voor mannen

Ook mannen houden van natuurlijke verzorging!

Purity Herbs producten voor mannen

Speciaal voor de man drie producten met specifiek voor hen geselecteerde ontsmettende en wondherstellende IJslandse kruiden!

natuurlijke huidverzorging voor mannen

Zachte scheergel: Deze scheergel is speciaal ontwikkeld voor een snel geïrriteerde, droge en gevoelige huid en kan ook als douchegel gebruikt worden

Aftershavelotion: De huid verzorgen na het scheren, voorkomt en herstelt irritatie en rode uitslag. Geschikt voor alle huidtypes en zeker ook een droge en gevoelige huid.

Aftershavecrème: Deze vochtinbrengende crème voor mannen is ideaal voor gebruik na het scheren of gewoon als dagcrème.  Hij voedt en verzacht de huid en vermindert een branderig gevoel, irritatie en roodheid. De verschillende kruidenextracten, waaronder het legendarische IJslandse mos, geven deze crème zijn wondhelende en desinfecterende werking.

 

 

Bezoek de webshop

Voor de man die zichzelf het allerbeste gunt!
Of voor de vrouw die haar man wil verwennen….