Natuurlijke huidverzorging voor mannen  

man in beauty shop
Ook mannen houden van natuurlijke verzorging!

 

De laatste jaren besteden mannen steeds meer zorg aan hun uiterlijk en worden zich ook meer en meer bewust van wat er allemaal aan producten op de markt is. En bij die huidige bewustwording dat veel producten boordevol synthetische ingrediënten zitten, groeit ook hun verlangen terug te gaan naar de natuur.

 

 

 

 

 

Om aan deze wens te voldoen heeft Purity Herbs ook natuurlijke huidverzorging voor mannen ontwikkelt.

Een mannenhuid is totaal anders als die van een vrouw…Na het scheren heeft een mannenhuid behoefte aan een product dat het branderige gevoel dat je vaak krijgt van chemische ingrediënten in allerlei scheerproducten voorkomt. Een product dat tevens door het scheren ontstane wondjes meteen hersteld. En omdat een moderne man liever geen potje met roze dekseltje wil, is er sinds 2014 deze stoere zwarte look!

Speciaal voor de man twee producten met specifiek voor hen geselecteerde ontsmettende en wondherstellende IJslandse kruiden !

Man met uitslag van het scheren

 

 

Gezichtslotion voor mannen: De huid verzorgen na het scheren, voorkomt en herstelt irritatie en rode uitslag. Geschikt voor alle huidtypes en zeker ook een droge en gevoelige huid.

 

Zachte scheergelDeze scheergel is speciaal ontwikkeld voor een snel geïrriteerde, droge en gevoelige huid en kan ook als douchegel gebruikt worden


 

 

 

Bezoek de webshop

Voor de man die zichzelf het allerbeste gunt!
Of voor de vrouw die haar man wil verwennen….