Tienerset

 92,50

Reinigingsmelk 125ml
Reinigingstonic 125ml
Wondercrème 50ml
Skin Roller 10ml

Beschrijving

Tienerset

Deze tienerset bevat 4 producten met IJslandse kruiden om de tienerhuid te reinigen, te ontsmetten en puistjes te voorkomen en de huid te herstellen.

Reinigingstonic

Een zachte reinigingstonic met citrus en kruiden die de huid verfrist, resterende make-up resten verwijdert en de poriën verfijnt. Werkt verzachtend en voedend waarbij de natuurlijke huidbalans behouden blijft en de daarna aangebrachte crème optimaal wordt opgenomen. Met slechts een minimum percentage alcohol waardoor de tonic ontsmettend werkt, puistjes voorkomt zonder de huid uit te drogen!

Verpakking

125ml blauwe PET-fles

Gebruik

Bevochtig een wattenschijfje met de tonic en veeg de huid er zachtjes mee schoon waarbij u het gebied rond de ogen vermijdt. Voor het beste resultaat is het aan te raden eerst de huid te reinigen met Purity Herbs reinigingsmelk. Ook bijzonder geschikt om ’s ochtends de huid te verfrissen.

Heilzame werking van enkele kruiden

 • Goudsbloem (Calendula Officinalis)- Wordt vaak gebruikt in crèmes en lotions omwille van zijn reinigende, verzachtende en verzorgende eigenschappen.
 • Brandnetel (Urtica Dioica)- Reinigend.
 • Wondklaver (Anthyllis Vulneraria)- Erg heilzaam, herstelt wonden en verkoelt.
 • Rozenhout (Aniba Rosaeodora)- Stimuleert de celvernieuwing en werkt tevens ontsmettend.

Logo Purity Herbs

Reinigingsmelk

Deze zeepvrije natuurlijke reinigingsmelk verwijdert make-up van zowel het aangezicht als rond de ogen en houdt de huid zacht en gevoed. Deze melk is geschikt voor alle huidtypes, zelfs voor een zeer gevoelige huid.

Verpakking

125 ml blauwe PET-fles

Gebruik

Breng de melk aan op het gezicht en hals met je vingertoppen of met een wattenschijfje en spoel na met warm water. Aangeraden wordt na deze reiniging de huid na te behandelen met een wattenschijfje met Purity Herbs reinigingstonic als verfrissing en om de poriën te sluiten.

Heilzame werking van enkele kruiden

 • Zeepkruid (Saponaria Officinalis)- Bevat veel saponinen, een stof (zeepstof) die schuimt als je ze met water mengt. Zeer geschikt voor het behandelen van huidaandoeningen zoals psoriasis, eczeem, zweren en acné. Al eeuwen een natuurlijk vervangmiddel voor zeep en werkt ontstekingsremmend.
 • Goudsbloem (Calendula Officinalis)- Een kruid met veel goede eigenschappen, vooral voor droge huid en blaren. Weert schimmels en bacteriën. Wordt vaak gebruikt in crèmes en lotions omwille van zijn reinigende, verzachtende en verzorgende eigenschappen.
 • Wilde Kamille (Matricaria Discoidea)- Wordt vaak gebruikt in cosmetica. Werkt ontstekingsremmend, ontsmettend en kalmerend voor de huid. Werkt genezend bij zweren, eczeem en wonden.
 • Rozenhout (Aniba Rosaeodora)- Stimuleert de celvernieuwing en werkt tevens ontsmettend.

Logo Purity Herbs

Wondercrème

Deze crème is het eerste product dat Purity Herbs ooit produceerde. Wondercrème is een mengsel van 15 zorgvuldig geselecteerde krachtige IJslandse kruiden dat wegens de vele resultaten zijn naam echt heeft verdiend! Hij heeft ruim 20 jaar bewezen effectief te zijn bij allerlei huidproblemen en voor mensen van alle leeftijden. Bijzonder aangeraden bij ontstekingen, kleine brandwonden, zeer droge huid en in combinatie met de Skin Roller heel goed voor huidproblemen bij tieners. Een crème die niet mag ontbreken in elke huisapotheek.

Verpakking

50ml pomppotje

Gebruik

Breng een kleine hoeveelheid crème zachtjes op de huid. Kan zo vaak gebruikt worden als nodig is.

Heilzame werking van enkele kruiden

 • Wondklaver (Anthyllis Vulneraria)- Erg heilzaam, herstelt wonden en verkoelt.
 • Duizendblad (Achillea Millefolium)- Heilzaam bij eczeem, huidallergiën, ontstekingen, ontsmettend.
 • Rode Klaver (Trifolium Pratense)- Een van de meest effectieve kruiden bij eczeem en psoriasis en wonden.
 • IJslands Mos (Cetraria Islandica)- Heilzaam bij ontstekingen en ontsmettend.

Logo Purity Herbs

Skin Roller

Deze skinroller bevat een mix van alcohol, herstellende kruiden en etherische oliën die zowel ontsmetten als het genezingsproces van de huid ondersteunen. De Skin Roller heeft bewezen zeer effectief te zijn in het onderdrukken van acné door deze op te drogen, te reinigen en te ontsmetten, of bij kleine wondjes. Deze roller biedt ook verlichting bij insectenbeten!

Verpakking

Roller glas 10ml

Gebruik

Gebruik de roller meerdere malen per dag. Voor een nog beter resultaat bij het behandelen van acné is het aangeraden Purity Herbs Wondercrème te gebruiken.

Heilzame werking van enkele kruiden

 • Reukloze Kamille (Matricaria Maritima)- Remt bacteriën, virussen en bevordert de celvernieuwing.
 • Schietwilg (Salix Alba)- Heeft een opdrogend effect, wordt gebruikt in preparaten voor snijwonden en zweren, heeft genezende eigenschappen.
 • Zeepkruid (Saponaria Officinalis)- Al eeuwen gebruikt als natuurlijk vervangmiddel voor zeep, ontsmettend, ontstekingsremmend. Heilzaam bij behandeling van puisten.
 • Korenbloem (Centaurea Cyanus)- Kalmerend, reinigend en ontstekingsremmend.
 • Gewone smeerwortel (Symphytum Officinale)- Erg genezend en schimmelwerend.
 • Logo Purity Herbs

 

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Tienerset” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.